RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN FOR HONDA CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI

RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN FOR HONDA CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI,CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN FOR HONDA,7" long, Largest width of battery this is designed to accommodate is 175mm (6,9"),Made from Weapons Grade Billet Aluminum, Tie downs are anodized for a long lasting, brilliant finish, Tie downs are 1,8" wide by 8, Looking for everything you need enjoy free shipping now Incredible shopping paradise A store with excellent reputation. FOR HONDA CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN.

RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN FOR HONDA CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI

RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN FOR HONDA CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI. Made from Weapons Grade Billet Aluminum. Tie downs are anodized for a long lasting, brilliant finish. Tie downs are 1.8" wide by 8.7" long. Largest width of battery this is designed to accommodate is 175mm (6.9").. Condition:: New: Brand: : SICKSPEED JDM 2013 , Other Part Number: : SICKSPEED JDM 2014: Manufacturer Part Number: : RED_BATTERY_TIE_DOWN_LARGE_TRIANGLE , Placement on Vehicle: : Left, Right, Front, Rear: Interchange Part Number: : ENGINE BAY DRESS UP , Surface Finish: : Anodized red ,

RED BILLET ALUMINUM BATTERY TIE DOWN FOR HONDA CIVIC ACURA RSX EP3 DC5 SI

2x Car Auto Sun Visor Clip Sunglasses Eyeglass Reading Glasses Card Holder Hold, Brake Pads,Disc Pad,Parking,Center,Rear,UTV,700,550,500,HiSun,Massimo,MSU,YS,TSC, 52"INCH 300W Led Work Light Bar Spot Flood Combo Driving Off-road 4WD Lights 4x4, BOAT COVER MasterCraft Boats MariStar 225 VRS 1994 1995 1996 1997 TRAILERABLE. Xenon White Canbus Error Free T10 W5W 2825 LED Bulbs For Mercedes Parking Lights. Wiseco Piston Kit .044 Johnson Evinrude 85-235hp 1974-1998 Crossflow. 2PCS H1/H4/H7 55/100W Xenon Gas Halogen Headlight White Lamp Bulb 12V 5000K Envy. Downstream 02 O2 Oxygen Sensor for 99-06 Subaru Outback Baja Impreza Legacy 2.5L, For 1968-1973 Datsun 510 Station Wagon 521 1600 Bluebird Side Marker Lamp Pair. Bosch Idle Air Control Valve IAC Speed Stabilizer New for 323 0280140545, H4 9003 HB2 240W 24000LM COB LED Headlight Kit Super White 6000K Bulb Lamp Xenon. 6 Coil Packs SKYLINE R32 RB20DET S1 R33 RB25DET GTST GTR RB26DETT 60U02. For 1975-1999 Chevrolet P30 Control Arm Kit Front Lower 38782VM 1984 1976 1977. Front + Rear Fits: 2007-2013 Altima Rotors w/Ceramic Pads OE Brakes. Suspension Strut-Excel-G Front Right KYB 333236 fits 93-02 Toyota Corolla, TWO DISC DISC 2 POUND RESIDUAL BRAKE FLUID PRESSURE CHECK VALVE FOR UNDER FLOOR. Fits 06-07 08 09 Ford Fusion Suspension 2pc Front Stabilizer Sway Bar Link Kit.