BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY INTAKE MANIFOLD BILLET ALUMINUM HIGH FLOW

BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY INTAKE MANIFOLD BILLET ALUMINUM HIGH FLOW,BILLET ALUMINUM HIGH FLOW BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY INTAKE MANIFOLD,This throttle body has a 70mm opening, This throttle body is not a direct bolt-on for any car, For high flow applications, max your airflow for ultimate performance, Approx airflow performance increase is at 20 percent, Fast Delivery to Your Door satisfaction guarantee Exclusive Web Offer The latest style has been on line, good quality. INTAKE MANIFOLD BILLET ALUMINUM HIGH FLOW BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY.

BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY INTAKE MANIFOLD BILLET ALUMINUM HIGH FLOW

BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY INTAKE MANIFOLD BILLET ALUMINUM HIGH FLOW 686494050952. This throttle body has a 70mm opening. This throttle body is not a direct bolt-on for any car. For high flow applications, max your airflow for ultimate performance. Approx airflow performance increase is at 20 percent.. Condition:: New: Manufacturer Part Number: : RACING THROTTLE BODY , Brand: : King Way-Love4kiki: Placement on Vehicle: : Left , Interchange Part Number: : THROTTLE BODY 70MM: Surface Finish: : BLUE , Other Part Number: : THROTTLE BODY: Warranty: : Yes , Fitment Type: : Direct Replacement: Country/Region of Manufacture: : China , Superseded Part Number: : THROTTLE BODY: UPC: : 686494050952 , 。

BLUE BILLET 70mm ALPHA THROTTLE BODY INTAKE MANIFOLD BILLET ALUMINUM HIGH FLOW

DELLORTO FZD PUMP JET, NEW OEM GENUINE BMW E30 E36 E46 E28 E34 E31 X3 Z3 RADIATOR MOUNT RUBBER BUFFER, 2" ID pipe-LOT OF 2 ROL Exhaust universal tail pipe hanger 518513 TPH41 1-1/2"-, Hood Bonnet Rod Stay Clip Bracket Clip Fit Skoda Fabia Octavia MK2 2004-2013, Infiniti & Nissan Set 2 Camshaft Crankshaft Position Sensor Left & Right Fits, All-Weather Floor Mats Liner Waterproof Mat For Hyundai Elantra 2016-2017. 4X White COB LED Light High Low Beam Headlight Lights Bulbs For BMW X5 2000-2004. 09G/TF60SN K2/C2 03-Up 133844 4-5-6 Clutch Piston Bonded, NOS OEM Yamaha Silencer Gasket 2004-2009 XV17 YFM350 Raptor 4WM-14755-00. Base Gasket 125cc for Direct Bikes 125cc Tommy DB125T-E. Compression 10 mm Tube OD x 1/8" NPT Male Pipe Fitting 90 Deg Elbow N-EL#72. Disc Brake Pad Installation Spreader Caliper Piston Compressor CP131018E, PPF Oiled Filter Cold Air Intake Kit For 2007.5-2012 Dodge 6.7L Cummins Diesel. 2-ROW ALUMINUM RADIATOR+2X 12"FAN RED FOR 68-73 NISSAN DATSUN 510 KA24DE KA, CARBON TOP CHROME PLATED ALLOY BILLET STRUT TOWER CAPS FOR VS VT VX VY VZ VE VF, NEW FRONT LEFT FENDER LINER FITS 2014-2016 NISSAN ROGUE NI1248135. SUPERIOR QUALITY PRECUT FRONT DOORS TINT FOR GMC SIERRA 1500 STD 88-98 99% UV.